Έτοιμος να παραιτηθεί μόλις επιστρέψει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το Κουβέιτ, τιμώντας έτσι τη δέσμευσή του, δηλώνει ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της CYTA, Στάθης Κιττής, ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει ανακοίνωση των συντεχνιών του Οργανισμού, στην οποία αναφέρεται ότι «η μη ανανέωση του διατάγματος κράτησης του κ. Κιττή, δεν σημαίνει ταυτόχρονα και αθώωσή του για όσα του καταμαρτυρούνται».

Μιλώντας το μεσημέρι στην κρατική τηλεόραση, ο Στάθης Κιττής τόνισε ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί την ώρα που πρέπει και ότι οι θεσμοί είναι εκεί για να αποδείξουν την αλήθεια των πραγματικοτήτων των δεδομένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανέφερε επίσης ότι μόλις επιστρέψει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το Κουβέιτ θα του υποβάλει την παραίτησή του, τιμώντας τη δέσμευσή του.

Ο κ. Κιττής ανέφερε πάντως ότι για την ώρα εξακολουθεί να ασκεί τα καθήκοντά του, επισημαίνοντας ότι το υπουργείο Οικονομικών με επιστολή χθες ζήτησε από το Διοικητικό Συμβούλιο της CYTA την άμεση ανανέωση του δανείου που έχει παραχωρήσει ο Οργανισμός προς την Κυβέρνηση.

Πηγή:philenews.com
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης