Την ανακούφισή του για την επιστροφή του στη χώρα του εξέφρασε ο Μουσά Αλερίκ ο οποίος είχε περάσει παράνομα τα σύνορα στον Έβρο πριν λίγες μέρες και σήμερα παραδόθηκε στις τουρκικές αρχές. 

Ο Μ. Αλερίκ ανέφερε μιλώντας στους δημοσιογράφους: «Εξαιτίας ενός λάθους πέρασα στην περιοχή τους. Έτσι είναι. Πήγα εκεί και με υποδέχθηκαν καλά, όπως σε μουσαφίρη. Τόσο η ελληνική δικαιοσύνη όσο και το δικαστήριο κατάλαβαν ότι έχω δίκιο. Επειδή εγώ δεν έχω κάνει κάποιο λάθος. Εγώ δεν έχω κάνει κάτι χωρίς άδεια. Γι’ αυτό το λόγο και με συγχώρησαν». «Πραγματικά μου φέρθηκαν πολύ καλά. Ακόμα και αν δεν είναι ξενοδοχείο, το κρατητήριο, πραγματικά από την αστυνομία και όλοι μου συμπεριφέρθηκαν καλά. Μου έφεραν και το φαγητό μου» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πατέρας του Ναντίν Αλερίκ χαρούμενος και αυτός καθώς ξαναβρήκε το γιο του ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην απελευθέρωσή του.

Σε δηλώσεις προέβη και ο δήμαρχος της Αδριανούπολης Ρετζέπ Γκιουρκάν ο οποίος ευχαρίστησε την ελληνική Δικαιοσύνη τονίζοντας ότι οι ελληνοτουρκικές σχέσεις θα συνεχίσουν σε καλό επίπεδο. Τέλος ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον τους το τουρκικό ΥΠΕΞ αλλά και τις ελληνικές αρχές.

Διαβάστε επίσης: Απελάθηκε ο Τούρκος που συνελήφθη στις Καστανιές Έβρου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης