Δεν ήξερες δεν ρώταγες; Σκηνές βγαλμένες από τον… «Νονό», με πρωταγωνιστή τον ποδοσφαιριστή της Βάσκο Ντε Γκάμα Μπερνάντο, τον βαρόνο των ναρκωτικών Μαρσέλο Σάντος και την…. Ντιάνα Ροντρίγκεζ.

Όταν ο γκάγκστερ με το παρατσούκλι «Μinor P» κατάλαβε ότι ο μέσος της Βάσκο έβγαινε με το κορίτσι του, έγινε το έλα να δεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, απήγαγε τον παίκτη και την κοπέλα, και έβαλε τους άνδρες του να τους βασανίσουν! Εκείνοι τους μετέφεραν στη φαβέλα Μαρέ, όπου κάνει κουμάντο η συμμορία, τους άφησαν γυμνούς, τους έκαναν ηλεκτροσόκ και τους χτύπησαν πολύ.

Μάλιστα, λέγεται ότι η Ροντρίγκες δέχτηκε πέντε σφαίρες στα πόδια για παραδειγματισμό (!), δίχως ωστόσο να το επιβεβαιώνει η αστυνομία. 

Ο Μπερνάντο φτηνά τη γλίτωσε, και ρόλο σε αυτό έπαιξαν δύο άλλοι ποδοσφαιριστές. Ο Γουέλινγκτον Σίλβα της Φλουμινένσε και ο Τσάρλες της Παλμέιρας φέρονται να διαμεσολάβησαν για να πείσουν τους γκάγκστερ να αφήσουν ελεύθερο τον παίκτη, αφού σε αντίθετη περίπτωση απειλούνταν συμπλοκή με την αστυνομία σε ολόκληρη τη φαβέλα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα, ο Μπερνάντο ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του, όπου δείχνει να είναι καλά.

«Μίλησα με τον Μπερνάντο πρόσφατα και η προτεραιότητά μας είναι να δώσουμε πλήρη στήριξη στον παίκτη. Φυσικά, η Βάσκο δεν θέλει το όνομά του να εμπλέκεται σε τίποτα άλλο πέραν όσων κάνει στο γήπεδο. Ο Μπερνάντο θα έχει τη στήριξη της ομάδας, ενώ οι νομικές διαδικασίες έχουν ξεκινήσει» τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας του.

«Ευχαριστώ, δόξα τω Θεώ» είπε ο ίδιος ο παίκτης, διαβεβαίωσε τον κόσμο ότι είναι καλά και ζήτησε τη στήριξή του, ενώ η μητέρα του πρόσθεσε ότι πλέον βρίσκεται ασφαλής στο σπίτι του.

Μέσα σ’ όλα, ο ποδοσφαιριστής είναι πιθανό να έχει πρόβλημα και με τους οπαδούς της ομάδας του Ρίο!

Κι αυτό γιατί οι φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει από την κοπέλα του τη δείχνουν να φοράει τοπάκι της Φλαμένγκο, μισητής αντιπάλου της Βάσκο!

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης