Ο επιχειρηματίας Ντόναλντ Τραμπ διατηρεί το προβάδισμα στην κούρσα για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος παρά τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις που έχουν προκαλέσει την οργή των αντιπάλων του, καταδεικνύουν δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν την Κυριακή.

Δεκαέξι υποψήφιοι συμμετέχουν στη μάχη για το χρίσμα του ρεπουμπλικανικού κόμματος που αναμένεται να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2016 από το Νιου Χάμσαϊρ (βορειοανατολικά) και την Αϊόβα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντόναλντ Τραμπ, που μονοπωλεί εδώ και ένα μήνα την προσοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης λόγω των προκλητικών και προσβλητικών δηλώσεών του συγκεντρώνει ποσοστό 21% στην πρόθεση ψήφου στο Νιου Χάμσαϊρ, σύμφωνα με μία δημοσκόπηση του NBC News/Marist.

O επιχειρηματίας αποτελεί το φαβορί στις προτιμήσεις των Ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων σε αυτήν την πολιτεία, μπροστά από τον Τζεμπ Μπους που συγκεντρώνει ποσοστό 14%. Ο κυβερνήτης του Ουισκόνσιν Σκοτ Ουόκερ έχει συγκεντρώσει ποσοστό 12% στην πρόθεση ψήφου.

Στην Αϊόβα, ο Ουόκερ επικρατεί με 19% στην πρόθεση ψήφου. Ωστόσο, ο Ντόναλντ Τραμπ ακολουθεί με διαφορά μόλις 2 ποσοστιαίων μονάδων του αντιπάλου του, με ποσοστό 17%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης