Στην αποκάλυψη πως του λείπει η οδήγηση προχώρησε ο Ντόναλντ Τραμπ και σημείωσε πως αισθάνεται ότι είναι κλεισμένος σε ένα κουκούλι, ενώ αιφνιδιάστηκε όταν κατάλαβε πόσο δύσκολη είναι η νέα δουλειά του.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σε συνέντευξη την οποία παραχώρησε στο πρακτορείο Reuters με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των πρώτων 100 ημερών στον Λευκό Οίκο, φάνηκε να νοσταλγεί την προηγούμενη ζωή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αγαπούσα την παλιά ζωή μου. Συνέβαιναν τόσα πράγματα» είπε. «Εδώ έχω περισσότερη δουλειά απ’ ότι προηγουμένως. Νόμιζα ότι θα ήταν πιο εύκολο», ομολόγησε.

Ο Τραμπ, που έλεγε ότι είχε συνηθίσει να μην έχει πολλές ιδιωτικές στιγμές στην «παλιά ζωή» του, εξέφρασε επίσης την έκπληξή του για το πόσο λιγότερες είναι πλέον αυτές οι στιγμές. Και πρόσθεσε ότι ακόμη προσπαθεί να συνηθίσει να έχει πάντα και παντού μαζί του, σε 24ωρη βάση, σωματοφύλακες της Μυστικής Υπηρεσίας για να τον προστατεύουν.

«Πραγματικά, βρίσκεσαι στο δικό σου μικρό κουκούλι επειδή έχεις τόσο μεγάλη προστασία που δεν μπορείς να πας πουθενά» σημείωσε μεταξύ των υπολοίπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος μετακινείται συνήθως με λιμουζίνα. Δυστυχώς όμως, δεν οδηγεί πια ο ίδιος και όπως αποκάλυψε αυτό είναι κάτι που του λείπει πολύ.

Πληροφορίες από: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης