Ένας οδοντίατρος σκότωσε μια 64χρονη γυναίκα βγάζοντας της 20 δόντια. Παρά τις εκκλήσεις τις άτυχης γυναίκας να σταματήσει επειδή δεν αισθανόταν καλά, ο Δρ Ρασμί Πατέλ θεώρησε πως όλα ήταν υπό έλεγχο, προσπαθώντας να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ εξαγωγής δοντιών σε μία μόνο επίσκεψη!

Συνταξιούχος βιβλιοθηκονόμος , μητέρα δύο παιδιών και γιαγιά, η Τζούντι Γκαν είχε κλείσει κάποια ραντεβού στο οδοντιατρείο του Δρ Πατέλ στο Κονέκτικατ γιατί χρειαζόταν εξαγωγές δοντιών σε συνδυασμό με εμφυτεύματα και μοσχεύματα. Στο ραντεβού της στις 17 Φεβρουαρίου ο οδοντίατρος αποφάσισε να κάνει 20 εξαγωγές με τη μια προκειμένου να σπάσε το παγκόσμιο ρεκόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο βοηθοί του Πατέλ δήλωσαν ότι παρακάλεσαν τον γιατρό να σταματήσει τη διαδικασία καθώς παρατηρούσαν ότι οι ζωτικές ενδείξεις της Γκαν συνεχώς έπεφταν. Συγκεκριμένα οι βοηθοί είπαν στους ανακριτές ότι « ένας από εμάς ρώτησε αν θα μπορούσε να καλέσει το 911 και ο ίδιος (ο Πατέλ) είπε όχι». Η άτυχη γυναίκα έχασε τελείως τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου απεβίωσε μετά από μία ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τον Δρ Πατέλ όχι μόνο ανεστάλη η άδειά του, αλλά κινδυνεύει να τη χάσει τελείως μετά από 11 χρόνια (!), καθώς κατηγορείται πλέον ότι οι (μη) ενέργειες του αφαίρεσαν μια ζωή, και ο ίδιος ήταν ανίκανος να ανταποκριθεί όταν το επίπεδο οξυγόνου της ασθενούς του έπεσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης