Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη κυριολεκτικά συγκλονίζεται από τις δολοφονίες και τις κακοποιήσεις γυναικών στην Αίγυπτο, σοκ αλλά και αποτροπιασμό προκαλούν οι δηλώσεις του «ιεροκήρυκα» Ahmad Mahmoud Abdullah σύμφωνα με τις οποίες ούτε λίγο-ούτε πολύ δείχνει …κατανόηση προς τους δράστες αφού οι γυναίκες που πηγαίνουν στην πλατεία Ταχρίρ για να διαμαρτυρηθούν είναι ξεδιάντροπες και κατά βάθος πηγαίνουν για να …βιαστούν!

Για την ακρίβεια, στο βίντεό που φρόντισε να αναρτήσει στο προσωπικό κανάλι που έχει στο YouTube (!!!), o φανατισμένος Abu Islam όπως είναι το προσωνύμιό του, μεταξύ άλλων λέει τα εξής απίστευτα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο βιασμός και η σεξουαλική παρενόχληση γυναικών από διαδηλωτές (τους οποίους αποκαλεί «σταυροφόρους») στην πλατεία Ταχρίρ είναι απόλυτα δικαιολογημένη καθώς οι ίδιες οι γυναίκες που πηγαίνουν εκεί προκαλούν αφού δεν ντρέπονται ούτε φοβούνται. Πηγαίνουν εκεί όχι για να διαμαρτυρηθούν αλλά για να βιαστούν». (!!!)

Tελικά, αν κάτι δείχνει να« συνδέει» όλες τις θρησκείες του κόσμου, αυτό δεν είναι τίποτε άλλο παρά το κομμάτι εκείνο των «πιστών» τους που έχουν βαριά ψυχοπαθολογικά προβλήματα.

Επιμέλεια : Παύλος Κιρκασίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης