Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Mario Draghi θα δώσει συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο της γερμανικής Κάτω Βουλής Norbert Lammert την επόμενη Τετάρτη μετά τη συνάντηση του κεντρικού τραπεζίτη με Γερμανούς βουλευτές με αντικείμενο τη νομισματική πολιτική, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το γερμανικό κοινοβούλιο.

Η συνάντηση του προέδρου της ΕΚΤ με τους Γερμανούς βουλευτές θα είναι κλειστή στο κοινό και δεν θα μεταδοθεί από την τηλεόραση. Στη συνάντηση θα παραβρεθούν βουλευτές από τις επιτροπές Προϋπολογισμού, Οικονομικών και Ευρωπαϊκών υποθέσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνεδρίαση είχε αρχικά προγραμματιστεί να μεταδοθεί από την ιστοσελίδα του κοινοβουλίου, ωστόσο δεν δόθηκε κάποια εξήγησε για την αλλαγή των σχεδίων, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.

Η συνάντηση οργανώθηκε μετά την πρόταση που έκανε ο επικεφαλής της ΕΚΤ σε συνέντευξη που έδωσε σε γερμανική εφημερίδα να μιλήσει στους βουλευτές για τη νομισματική πολιτική της ΕΚΤ και ιδίως για το πρόγραμμα αγορών κρατικών ομολόγων από χώρες της Ευρωζώνης που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Πηγή:Dow Jones Newswires
Eπιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης