Δύο Τούρκοι, εργαζόμενοι σε παντοπωλείο,ξυλοκόπησαν και χτύπησαν με μπαστούνια δύο ανήλικους Σύρους, τους οποίους υποψιάστηκαν ότι ήθελαν να κλέψουν ψωμί. Οι δύο δράστες συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «Ανατολή».

Σε βάρος τους διατάχθηκε έρευνα για «σωματική βλάβη από πρόθεση». Σύμφωνα με το «Ανατολή», τα αρχικά των ονοματεπωνύμων των κατηγορούμενων είναι M.T. και V.Z και εργάζονταν σε παντοπωλείο της Αντιόχειας, στην επαρχία Χατάι (νότια), στα σύνορα με τη Συρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Οι εικόνες προβλήθηκαν από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, προκαλώντας την οργή των χρηστών των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης. Στα πλάνα διακρίνονται δύο άνδρες να τρέχουν κρατώντας μπαστούνια στα χέρια τους και να ξυλοφορτώνουν τους δύο ανήλικες, που μόλις είχαν κλέψει ψωμί από ένα ντουλάπι.

Κατόπιν τους υποχρεώνουν να επιστρέψουν το ψωμί εκεί απ’ όπου το πήραν – κι ενώ συνεχίζουν να τους χτυπούν με μανία – στο σημείο καταφτάνει η αστυνομία και τα ασθενοφόρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Hürriyet, ξεκίνησε έρευνα για «κλοπή» και σε βάρος των δύο Σύρων, οι οποίοι χρειάστηκε να παραμείνουν υπό νοσηλεία για μία ημέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης