Στο πάρτι που διοργανώθηκε για την επιτυχία της παράστασης «Δαίμονες» παραβρέθηκε όλο το καστ με πρώτη και καλύτερη βέβαια την Άννα Βίσση.

Η γνωστή τραγουδίστρια θυμήθηκε τα παλιά και εξήγησε πως ο χωρισμός της από τον Νίκο Καρβέλα αποτέλεσε την αρχή μιας νέας αντίληψης στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν χωρίσαμε με το Νίκο, θυμάμαι ότι ακούσαμε θηριώδη πράγματα και κουτσομπολιά. Ήταν τόσο αληθινό αυτό που περνάγαμε. Εμείς χωρίσαμε, στεναχωρηθήκαμε, και θέλαμε να παραμείνουμε φίλοι. Κάποια εποχή μάλιστα, ζούσαμε και στο ίδιο σπίτι σαν φίλοι. Ο κόσμος, το χρέωνε σαν ανωμαλία. Μέχρι εκεί καταλαβαίνανε. Τώρα πια που αλλάξανε οι εποχές, γυρνάνε πίσω και λένε “α.. αυτοί το διδάξανε τελικά!”».

Είναι έτοιμη να γίνει γιαγιά;

«Είναι από τα πιο φυσιολογικά και από τα πιο όμορφα πράγματα. Αφότου ένιωσα μητέρα, μετά το να νιώσω γιαγιά, είναι σπουδαίο. Απλά εύχομαι να γίνουν όλα σωστά! Να είναι υγιής η κόρη μου, και το παιδί της που θα έρθει. Να το χαρούμε όλοι!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της Eurovision, δήλωσε:

«Μου άρεσε πάρα πολύ η Δανία που βγήκε πρώτη. Ήταν φωνάρα! Ειδική φωνή. Μου θύμισε πολύ την τραγουδίστρια των Florence & the Machine».

ΠΗΓΗ: Μεσημεριανή Μελέτη

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης