Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο καθώς με έκπληξη αλλά και οργή φανατικοί θαυμαστές της Carmen Ortega διαπίστωσαν πως η Lauren Goodger είχε ποστάρει φωτογραφία του εκρηκτικού μοντέλου από τις ΗΠΑ στο δικό της Instagram, παρουσιάζοντάς τη ως… δική της!

«Σύζυγος εφιάλτης» ήταν ο τίτλος που συνόδευε την επίμαχη φωτογραφία, η οποία κατέβηκε μέσα σε χρόνο dt από την Lauren. Ήδη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun η Carmen είναι έτοιμη να προχωρήσει σε όλες τις νομικές ενέργειες στην περίπτωση που η Lauren Goodger δεν ζητήσει δημόσια συγνώμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η... Lauren Goodger (wannabe Carmen Ortega)

... και η πραγματική Carmen Ortega

Η επίμαχη φωτογραφία παρουσιάζει ένα από τα… δυνατά σημεία της Carmen Ortega, το οποίο έχει υμνηθεί πολλάκις από τους φανατικούς θαυμαστές της. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που απόρησαν με την ενέργεια αυτή της Lauren, από τη στιγμή μάλιστα πως τα οπίσθια της Carmen έχουν επανειλημμένα κοσμήσει εξώφυλλα γνωστών σκανδαλοθηρικών περιοδικών, στοιχειώνοντας παράλληλα τις φαντασιώσεις μεγάλου τμήματος του ανδρικού πληθυσμού παγκοσμίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Carmen Ortega

Υπενθυμίζεται πως τα τελευταία χρόνια η Lauren Goodger διατυμπανίζει κάθε φορά την προσπάθειά απώλειας των κιλών που «φορτώνει» τον χειμώνα, προκειμένου να μπορεί στη συνέχεια να ξεχυθεί στις παραλίες με καυτά μπικίνι.

H Lauren Goodger

Ωστόσο, φαίνεται πως φέτος η ζυγαριά δεν είναι σύμμαχός της…

Επιμέλεια: Παπατσάκας Χαρίλαος

Διαβάστε επίσης:
Όλα για τους θαυμαστές της, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013, 22:22

Θέλει να γίνει μοντέλο της Victoria’s Secret…, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013, 23:33

«Πασαρέλα» στη Μαρμπέγια!, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012, 01:59

Τα πάχη μου…, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012, 00:29

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης