Φίλοι και συγγενείς της Cara Delevingne έχουν αρχίσει να εκφράζουν ανοιχτά την ανησυχία τους για την έξαλλη ζωή που ζει το τελευταίο διάστημα το γνωστό μοντέλο.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από μερικές ημέρες ένα σακουλάκι με άσπρη σκόνη έπεσε από την τσέπη της κατά την επιστροφή της στο σπίτι. Η Cara πάγωσε γιατί υπήρχαν φωτογράφοι γύρω της, και με μια βιαστική κίνηση προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα καλύπτοντας το σακουλάκι αρχικά με το πόδι της, ενώ στη συνέχεια το έσπρωξε με την τσάντα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 20χρονη Cara, που αποτελεί πρότυπο για τα νεαρά κορίτσια και έχει ήδη λάβει τον «τίτλο» της επόμενης Kate Moss, ζει τη ζωή της στα άκρα, όπως αναφέρουν βρετανικές και αμερικανικές εφημερίδες.

Οι φίλοι της που μίλησαν στην εφημερίδα «The Sun» ανέφεραν ότι το έχει παρακάνει και ίσως έχει έρθει ο καιρός να… κατεβάσει ταχύτητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας από αυτούς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Cara είναι το μεγαλύτερο όνομα στον χώρο της μόδας αυτήν την περίοδο. Έχει όμως αρχίσει να τραβάει την προσοχή και με τα ξέφρενά της πάρτι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης