O Bradley Cooper και η Irina Shayk πριν δύο εβδομάδες υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Η χαρμόσυνη είδηση ωστόσο της γέννας του μοντέλου έγινε γνωστή τη Μεγάλη Δευτέρα, χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το φύλο και το όνομα του παιδιού τους, μέχρι που το Eonline.com αποκάλυψε το μυστικό του διάσημου ζευγαριού.

Σύμφωνα λοιπόν με το Eonline.com η 31χρονη Ρωσίδα καλλονή και ο 42χρονος Χολιγουντιανός ηθοποιός απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι που το ονόμασαν Lea de Seine Shayk Cooper. «Και οι δύο είναι τρομερά ενθουσιασμένοι και αισθάνονται ευλογημένοι!», είπε πηγή στο eonline.com.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εγκυμοσύνη της Irina Shayk έγινε γνωστή τον Νοέμβριο 2016 όταν η διάσημη καλλονή εμφανίστηκε στην επίδειξη μόδας της Victoria Secret στο Παρίσι. Από τότε το supermodel σε κάθε εμφάνισή του, προσπαθούσε να κρύψει τη φουσκωμένη κοιλίτσα και κανείς δεν γνώριζε ακριβώς σε ποιο τρίμηνο βρισκόταν.

Το «Ε!» επίσης έδωσε στη δημοσιότητα αποκλειστικές φωτογραφίες από τη πρώτη εμφάνιση του ζευγαριού με τη νεογέννητη κόρη του. Η οικογένεια εθεάθη στην παραλία Venice Beach, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και σταμάτησαν για να απολαύσουν παγωτό στο Jeni’s Ice Cream Shop.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερες φωτό στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης