Ηθοποιός που παίζει στη σειρά «Εθνική Ελλάδος» σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town της Κύπρου μίλησε για το ρόλο του στο σίριαλ ενώ αποκάλυψε πως όταν ήταν στο σχολείο είχε δεχτεί bullying. Ο λόγος για τον Αντώνη Σταμόπουλο.

– Πώς αντέδρασες όταν σου είπαν ότι θα υποδυθείς ένα νέο με ναζιστικές αντιλήψεις, κάτι που εκ των πραγμάτων θα τον έκανε μισητό στον κόσμο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν φοβήθηκα γιατί μιλώντας με τον σκηνοθέτη για την κατεύθυνση που θα έδινε στον χαρακτήρα και για ποιο λόγο ακριβώς υπήρχε μέσα στο έργο, ένιωσα ασφάλεια. Στο κάτω-κάτω αυτή είναι η δουλειά μου. Αν παίζω ένα δολοφόνο, αυτό δεν σημαίνει ότι έχω σκοτώσει κάποιον. Ούτε αν ενσαρκώνω έναν έγκλειστο ψυχιατρείου, πάει να πει ότι είμαι τρελός.

– Ο Κώστας Αποστολάκης που υποδύεται τον πατέρα σου στη σειρά, είπε πρόσφατα σε συνέντευξή του πώς έχει δεχτεί υβριστικά, αλλά και απειλητικά μηνύματα, λόγω των φασιστικών ιδεών που έχει ο ήρωας. Εσύ;

Το πιο κλασικό μήνυμα που λαμβάνω είναι «Σε μισώ! Ελπίζω να πάθεις αυτά που κάνεις» και τέτοια. Αλλά τα σχόλια αυτά απευθύνονται στον χαρακτήρα, όχι σε εμένα προσωπικά. Τα χειρότερα τα γράφουν στα social media. Έχει τύχει να διαβάσω στο twitter, μήνυμα που έγραφε:..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης