Τις τελευταίες μέρες ,ένας νέος κύκλος δημοσιευμάτων, κάνει λόγο για τον οριστικό αυτή την φορά χωρισμό του Γιάννη Μαρακάκη και της Σοφίας Μαντούβαλου. Με το ζευγάρι που πριν από μερικούς μήνες πέρασε στο στάδιο της συγκατοίκησης, να παίρνει ξαφνικά την απόφαση να τραβήξει δρόμους χωρισμούς. Κάτι που βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται στα τέσσερα χρόνια που είναι σε σχέση. Σενάρια όμως που και στο παρελθόν έχουν διαψευστεί αφού με την σιωπή τους έδιναν την απάντηση ότι παρέμεναν μαζί. Έτσι και τώρα, σύμφωνα με ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός του, δεν ισχύουν αυτές οι φήμες, διαψεύδοντας κατηγορηματικά πως το ζευγάρι έχει χωρίσει.

Κατά τα λεγόμενα αυτών που ζούνε το ζευγάρι από κοντά, όχι μόνο διανύουν την καλύτερη τους φάση, αλλά οι μητέρες τους ετοιμάζουν και την πρώτη τους κοινή επιχειρηματική δραστηριότητα. Η κυρία Λουίζα Μαρακάκη και η κυρία Μαντούβαλου, ανοίγουν από κοινού μια boutique κοσμημάτων στο Αstir Palace Resort στη Βουλιαγμένη, της οποία τα εγκαίνια του αναμένεται να γίνουν τις επόμενες μέρες, όπου το «παρών» τους θα δώσουν και τα παιδιά τους ο Γιάννης Μαρακάκης και η Σοφία Μαντούβαλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πρώτη στιγμή της σχέσης των παιδιών τους, οι δυο οικογένειες ήρθαν πολύ κοντά, δίνοντας έτσι την «ευχή» τους στον έρωτά τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης