Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από το blog της μοιράζεται τις σκέψεις και μιλάει για τις σημαντικές αλλαγές στη ζωή της, τους τελευταίους μήνες.

«Είχα πολλά να κάνω. Δεδομένου ότι εκεί γύρω στα τέλη Απριλίου, με αφορμή ένα γεγονός που συνέβη και με πείραξε πολύ, κράσαρα. Έμεινα από μέση, ( η γιατρός μου που υποστηρίζει πολύ την θεωρία ότι όλες οι ασθένειες είναι ψυχοσωματικές, θεώρησε πως απλά το γεγονός που συνέβη με έκοψε στα δύο, ενώ μου έσπασε κυριολεκτικά τα νεύρα στο δεξί πόδι, που και αυτό καθηλώθηκε).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις λίγες μέρες που έμεινα στο κρεβάτι, σκέφτηκα πολύ. Έκλαψα πολύ, και αποφάσισα να δω αλήθειες για τη ζωή μου. Έβαλα τα πράγματα κάτω, είδα τι μ αρέσει, τι δεν μου αρέσει, τι μπορώ να αλλάξω, τι πρέπει να αποδεχτώ, τι πρέπει να φύγει, τι μπορεί να μείνει, τι θέλω να κρατήσω, τι οφείλω στον εαυτό μου να διώξω. Από πρόσωπα και καταστάσεις. Έγραψα τα πάντα σε χαρτί, ώστε να θυμάμαι τι ήταν όλα εκείνα που ήρθαν στην επιφάνεια σε αυτήν την ευάλωτη στιγμή μου, καθώς αυτά αποτελούσαν και την αλήθεια μου.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης