Ίσως σας φανεί περίεργο, όμως η Ελένη από μικρή ήθελε να γίνει νηπιαγωγός και όχι παρουσιάστρια! Από παιδί ακόμα έλεγε στη μητέρα της πόσο λατρεύει τα παιδιά και πόσο θα ήθελε να ασχοληθεί μαζί τους! Στην εφηβεία, όποιος την ρωτούσε, έλεγε πως θα γίνει νηπιαγωγός!

Η όμορφη παρουσιάστρια του Alpha ζήτησε τη βοήθεια από νέο μεσίτη για να της βρει χώρο που θα στεγάσει το… μεγάλο της όνειρό! Ένα νηπιαγωγείο. Όμως η ζωή τα έφερε διαφορετικά…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χωρίς βέβαια να τη ζημιώσει αφού ως παρουσιάστρια και διάσημη έγινε και πλούσια! Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη ξέρει καλά πως η τηλεόραση δεν κρατά για πάντα. Τώρα, μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισε να ξεκινήσει να… υλοποιεί το όνειρο της ανοίγοντας τη δική της επιχείρηση. Ένα νηπιαγωγείο που θα φιλοξενεί παιδιά από 2 έως 5 ετών!

Η Ελένη τα έχει σκεφτεί όλα! Θέλει να βρίσκεται στα Βόρεια Προάστια, να είναι κοντά σε πράσινο και να μπορεί να φιλοξενεί πάνω από 100 παιδιά, πρωί αλλά και απόγευμα! Οι κοντινοί της άνθρωποι όπως η μητέρα της και ο σύντροφός της Ματέο γνωρίζουν εδώ και καρό τα σχέδια της!

Ειδικά η μητέρα της, παρά το ότι την πίεζε να γίνει οδοντίατρος, τη θυμάται από 7 ετών να της λέει πόσο πολύ λατρεύει τα παιδιά και πόσο θέλει μελλοντικά θέλει να ασχοληθεί με αυτά. Η παρουσιάστρια δεν είναι νηπιαγωγός, όμως αυτό δεν την εμποδίζει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε εκείνη θα έχει τον πρώτο λόγο σε όλα, από τις δασκάλες που θα επιλέξει μέχρι και το φαγητό των παιδιών! Η απόφασή της αυτή δεν σχετίζεται με αποχώρησή της από την τηλεόραση, αφού έχει άλλωστε τρία χρόνια συμβόλαιο με τον Alpha!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης