Την οργή της εταιρίας παραγωγής «SONY» των δημοφιλών ταινιών του «James Bond» και όχι μόνο, προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Daniel Craig που εξομολογήθηκε πώς: ««Θα προτιμούσα να σπάσω αυτό το ποτήρι και να κόψω τις φλέβες μου, Αν θα έκανα ακόμα μία ταινία Bond, θα την έκανα μόνο για τα χρήματα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας New York Post τα διοικητικά μέλη της εταιρίας, αντέδρασαν έντονα όταν ενημερώθηκαν για τη δυσφήμιση που έκανε ο 47χρονος διάσημος ηθοποιός, ο οποίος φέρεται να έλαβε το ποσό των 170 εκατομμυρίων δολαρίων για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία «Skyfall», προειδοποιώντας τον να «βουλώσει το στόμα του και να μην κακολογεί τις ταινίες που τον έχουν κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο James Bond».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δηλώσεις του Daniel Craig προκάλεσαν όμως και την οργισμένη αντίδραση πολλών συναδέλφων του, οι οποίοι τον θεώρησαν «αχάριστο» αφού εκατοντάδες συνάδελφοί του θα «έκαναν» τα πάντα για την ευκαιρία να υποδυθούν έναν τόσο διάσημο ρόλο.

Ενδεικτική είναι η ανάρτηση της ηθοποιού Ellen Pompeo που έγραψε στο Twitter: «Αυτός ο τύπος έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα.

Πηγή:govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης