Τα συγκροτήματα ως γνωστόν τα τελευταία χρόνια τείνουν προς εξαφάνιση, καθώς η solo καριέρα πολλές φορές είναι αυτή που υπερισχύει. Ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο με τους 1550, οι οποίοι μετράνε περισσότερα από 15 χρόνια δισκογραφία.

Τυχερούς δεν τους χαρακτηρίζει κανένας καθώς όλα αυτά τα χρόνια πέρασαν πολλά στάδια για να αναγνωριστεί η μουσική τους και προφανώς δεν είναι ό,τι πιο εύκολο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως γνωστόν ο «αρχηγός» της μπάντας Ρουσσέτος Δημήτρογλου είναι ο κιθαρίστας που έφερε τα πάνω κάτω στη δισκογραφία και στις ζωντανές εμφανίσεις, καθώς το 2009 δίπλα στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου ξεσήκωσε το κοινό που πήγε να απολαύσει τους θρυλικούς Scorpions.

Επίσης εντύπωση έκανε με τη συνεργασία του με τον Παντελή Παντελίδη, ως μαέστρος και ενορχηστρωτής, ανεβάζοντας τις μετοχές τόσο του ιδίου αλλά και της μπάντας, που είναι και η μεγάλη του αγάπη.

Η μουσική παιδεία του Ρουσσέτου και του υπόλοιπου σχήματος είναι αυτή που τους επιτρέπει να κάνουν τις καλύτερες μουσικές αλχημείες, κατατάσσοντάς τους στους κορυφαίους του είδους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα οι live εμφανίσεις τους μαζί με τη γοητευτική Κρυσταλλία κάθε Τετάρτη στο Βaraonda είναι από τις πολυσυζητημένες των Αθηνών.

Δείτε το καινούριο βίντεο κλιπ των 1550, που καίγονται… φανερά από τον έρωτα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης