Η Χριστίνα Μαραγκόζη βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής καλεσμένη στα Καρντάσιανς και μίλησε για τον χωρισμό της από τον Αντώνη Βαρδή ενώ και την στάση της οικογένειάς του απέναντί της.

Περίπου ένα χρόνο μετά τον θάνατο του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη η τραγουδίστρια είπε: «Όταν είσαι δέκα χρόνια παντρεμένος με έναν άνθρωπο είναι λογικό να πονέσεις πολύ. Με τον Αντώνη είχαμε κοινή προσωπική ζωή, αλλά και κοινή επαγγελματική. Και ο κόσμος πάντα μας θυμάται έτσι. Η απώλεια αυτή μου στοίχισε πάρα πολύ, ανεξάρτητα αν είχαμε χωρίσει. Καμιά φορά οι έντονες σχέσεις δεν έχουν πολιτισμένο τέλος. Δεν είχα να χωρίσω κάτι με τον Αντώνη. Είναι άδικο όταν έχεις ζήσει τόσα πολλά με έναν άνθρωπο, να μη λες ούτε ένα “γεια”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχω ιδέα τι έχουν μαζί μου οι δικοί του άνθρωποι», πρόσθεσε η Χριστίνα Μαραγκόζη, σχολιάζοντας το μήνυμα που είχε γράψει η κόρη του Αντώνη Βαρδή στο facebook και της απαγόρευσε να πάει στην κηδεία, κάτι που η ίδια αψήφησε. «Τα παιδιά είναι μεγάλα. Εγώ όταν τα γνώρισα ήταν μικρά και ήμουν κι εγώ μικρή. Και τα αγάπησα και συνέβαλα στο να έχουν καλή σχέση με τον πατέρα τους. Από εκεί και πέρα, τι παίχτηκε σε αυτά τα 20 χρόνια που ήμουν χωρισμένη εγώ, δεν ξέρω…».

«Θέλω να κρατάω πάντα τις όμορφες στιγμές. Ό,τι και να έγινε, γιατί όλες οι σχέσεις έχουν τα καλά και τα κακά τους, ο Αντώνης για μένα ήταν ένας πάρα πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου, έπαιξε μεγάλο ρόλο. Δεν θέλω να κολλάω σε μικρότητες! Ο άνθρωπος έχει φύγει, τι να λέμε τώρα;» κατέληξε.

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης