Η διάσημη ηθοποιός, ανήκει στην κατηγορία των επωνύμων που δεν θέλει να δημοσιεύονται φωτογραφίες του παιδιού της, γι ΄αυτό και κατέθεσε υπέρ του νόμου που προστατεύει τα παιδιά των διασήμων από τους παπαράτσι.

«Σαν μητέρα αυτό είναι που μου σπαράζει την καρδιά. Μου λέει μαμά γιατί δεν μπορείς να τους σταματήσεις; Γιατί το κάνουν αυτό σε μένα; Γιατί δεν το κάνουν αυτό σε άλλα παιδιά ;» σημείωσε ενώπιον του νομοθετικού σώματος της Καλιφόρνιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ηθοποιός που αυτή την περίοδο διανύει την δεύτερη εγκυμοσύνη της, νιώθει φυλακισμένη με τους παπαράτσι που έχουν γίνει η σκιά της.

«Γιατί δεν κάνεις κάτι μαμά και πρέπει να κοιτάξω το πεντάχρονο παιδί μου και να πω γιατί δεν έχω το δικαίωμα να κάνω κάτι . Προσπαθώ να δώσω σε ένα πεντάχρονο παιδί να καταλάβει κάτι που είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει μία 46χρονη γυναίκα», πρόσθεσε.

Ο νόμος προβλέπει ποινή φυλάκισης από 10 ημέρες έως ένα έτος, καθώς και χρηματική ποινή που μπορεί να φτάνει τα 10.000 δολάρια για όποιον φωτογραφίζει ή βιντεοσκοπεί παιδιά δίχως την άδεια των κηδεμόνων τους. Παράνομη θεωρείται ακόμη και η παρακολούθηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης