Η Νανά Παλαιτσάκη είναι από τις γυναίκες που δεν μασάνε τα λόγια τους και απαντάνε σε όλα. Έτσι έκανε και αυτή τη φορά, όπου δε δίστασε να σχολιάσει το «φαινόμενο Μενεγάκη», την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Μάρκο Σεφερλή. 

– Για πόσο ακόμα πιστεύεις ότι η Ελένη θα «πουλάει»; Πώς εξηγείς το «φαινόμενο Μενεγάκη»;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Ελένη από μόνη της αποτελεί “σχολή” για την τηλεόραση. Ως γυναίκα συμβολίζει αυτό που πολλές θα ήθελαν να κάνουν και να νιώσουν αλλά δεν μπόρεσαν. Η εμφάνισή της θυμίζει τα καλοκαίρια της ξενοιασιάς, το γέλιο της την ανεμελιά που έχει γίνει συλλεκτική κατάσταση πια, η φιλοξενία της ως οικοδέσποινα στην εκπομπή της είναι μοναδική για όσους την έχουν δεχτεί, το αισθητήριό της για το τι «πουλάει» και τι «όχι» αλάνθαστο, η συνέπειά της αντίστοιχη με στρατιώτη, το «κοντινό της πλάνο» από τα πιο «δυνατά» στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης και… κάτι που για μένα είναι μοναδικό… ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και να κάνει η Μενεγάκη και το αντιγράφουν και το αποθεώνουν. Είναι από τα πιο δυνατά τηλεοπτικά brand names ever!» είπε η Νανά στο You.

– Ήταν λάθος του Star να βάλει την Τατιάνα απέναντι από την Ελένη;

«Η Τατιάνα είναι ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο παρουσιάστριας από την Ελένη. Το λάθος ήταν της Ελεονώρας που έφυγε από τη συγκεκριμένη ζώνη, όπου αν επέμενε με θέματα gossip, θυμίζοντας τη Μελέτη που όλοι αγαπήσαμε στο STAR, η διαφορά τηλεθέασης μπορεί να ήταν μικρότερη από αυτή της Στεφανίδου με τη Μενεγάκη φέτος.»

– Η Ναταλία, πιστεύεις, θα αντέξει απέναντι από την Ελένη και την Τατιάνα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καταρχάς δεν ξέρω αυτήν τη στιγμή αν θα παραμείνει η Τατιάνα εκεί. Τα δεδομένα αλλάζουν μέρα με τη μέρα. Η Ναταλία θα έχει κοινό, γιατί είναι πάντα το αγαπημένο σε όλους «Ναταλάκι», γιατί δεν βγάζει ανταγωνιστικότητα, γιατί ως οικοδέσποινα στο «Μες στην καλή χαρά» για μένα ήταν υπέροχη και γιατί δεν έχει το άγχος της επιβίωσης.»

– Ο Σεφερλής πιστεύεις πως κάηκε στο MEGA φέτος; Ήταν λάθος που έκανε βραδινό;

«Μα γιατί σου είπα νωρίτερα ότι η Μενεγάκη έχει κάνει «σχολή» στην τηλεόραση; Έκανε ποτέ εκπομπή άλλη η Ελένη εκτός από τη συγκεκριμένη; Όχι. Αν και την πίεσαν, αν και της έταξαν… Ο Μάρκος ΔΕΝ θα έπρεπε με τίποτα να βγάλει και την βραδινή εκπομπή στον αέρα»!

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης