Για τη σχέση του με τη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη αλλά και για τον τίτλο του sex symblol που του έχει αποδοθεί μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αποστόλης Τότσικας.

«Πιστεύω ότι ο σύντροφός σου πρέπει να σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και η μοναξιά και η ανασφάλεια φεύγει όταν εσύ νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου» δήλωσε ο 29χρονος ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε σχετικά με τη σύντροφό του: «Η Ρούλα με έχει βοηθήσει πολύ και στην επαγγελματική μου ζωή αλλά και γενικότερα και με έχει παρακινήσει σε όλα τα επίπεδα να γίνομαι καλύτερος. Δεν θεωρώ ότι στο παρελθόν ήμουν ανώριμος, απλώς δεν ήξερα πώς θα εξελίσσονταν τα πράγματα. Βλέπω ότι η σχέση μου αυτή με έχει βοηθήσει πολύ και είναι πολύ ωραίο αυτό το συναίσθημα» ανέφερε στο «TV Έθνος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν τον ενοχλεί να τον χαρακτηρίζουν «sex symbol» και ο Αποστόλης Τότσικας απάντησε: «Αν μαζί με αυτή την ταμπέλα είχα και κάποιες οικονομικές απολαβές δεν θα με πείραζε καθόλου! Είναι ένας “ρόλος” που έχει δημιουργηθεί για να βγάζουν κάποιοι λεφτά. Στο εξωτερικό, υπάρχει αυτή η διαφορετική αντιμετώπιση που αποφέρει χρήματα. Όμως, στην Ελλάδα τι να το κάνεις; Δεν έχει κανένα νόημα. Εμένα η δουλειά μου δεν είναι να εμφανίζομαι ως sex symbol, αλλά να παίζω πολύ καλά κάθε φορά τον ρόλο μου».

Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης