Διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, και αυτό φαίνεται στο πρόσωπο της Σμαράγδας Καρύδη που λάμπει κυριολεκτικά από ευτυχία. Η δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιάστρια του «Celebrity Game» στην πρώτη της συνέντευξη, μετά τις δημόσιες αποκαλύψεις του Θοδωρή Αθερίδη ότι είναι ζευγάρι εδώ και δέκα χρόνια, ήταν αποκαλυπτική στο κυπριακό περιοδικό «Down Town» .

Δηλαδή, δεν διεκδίκησες ποτέ κομμάτι του lifestyle για το όνομά σου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι μέσα σε αυτό που λέμε showbiz, είμαι κομμάτι του, αλλά δεν θυμάμαι ποτέ να έχω κάνει κάτι τρομερό. Δεν έκανα ποτέ ντόρο γύρω από το όνομά μου ή κάποιο σκάνδαλο. Θεωρώ, μάλιστα, πως έχω πει πιο πολλά «όχι» από «ναι». Δεν είμαι μαϊντανός, ούτε βγαίνω συνέχεια. Παρόλα αυτά είμαι κομμάτι όλου αυτού. Αλλά προσπαθώ να μην εκτίθεμαι υπερβολικά. Είμαι επιλεκτική στο πού και σε ποιον θα δώσω συνέντευξη, σε ποια εκπομπή θα εμφανιστώ. Προσέχω, για να μην εξαντληθώ και ό,τι κάνω να είναι μέσα στην αισθητική μου».

Πάντα κρατούσες το μέτρο;

«Νομίζω πως ναι. Πάντα είχα κάτι που με προστάτευε και με κρατούσε μακριά από πράγματα που δεν ήθελα. Στην αρχή ήταν η αγοραφοβία μου. Αλλά μου βγήκε σε καλό όλο αυτό – η φοβία μου με έσωσε. Δεν συμμετέχω σε πράγματα που δεν μου αρέσουν. Γιατί θέλω να διαφημίζω τη δουλειά μου – και μόνο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπήρξε περίοδος που έκανες επικοινωνιακά λάθη ή είπες πράγματα για τα οποία μετάνιωσες;

«Προφανώς κι έχω…

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης