Με την ψευδαίσθηση πως η περηφάνια μιας ολόκληρης χώρας κρέμεται από έναν διαγωνισμό τραγουδιού σαν την Eurovision παραμένει ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο οποίος μίλησε για την εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Μπακού.

«Παρότι “το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού”, είπα να το τολμήσω πάλι. Και θα προσπαθήσω να δώσω πάλι μια αίσθηση μιας σύγχρονης Ελλάδας με έναν διαφορετικό τρόπο -τρόπο που δεν θα έχει σχέση με τον περσινό (σ.σ. είχε σκηνοθετήσει τον Λούκα Γιώρκα στον διαγωνισμό)» είπε ο γνωστός σκηνοθέτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποια είναι όμως η άποψή του για τη φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού; «Μου αρέσει το ότι είναι μια τραγουδίστρια που έχει ένα ταπεραμέντο, έχει ωραία φωνή και είναι “άγνωστη”. Δεν έχει “καεί”, δηλαδή, και δεν περιμένει κάποιος κάτι από αυτή. Οπότε νομίζω ότι όλο αυτό θα δημιουργήσει μια έκπληξη. Κι επειδή εμένα μου αρέσει πάντα να πηγαίνω στα δύσκολα -αφού φέτος δεν μπορούμε να έχουμε τίποτα, ούτε καν τις φωτιές που είχαμε πέρυσι- πρέπει να πάμε με το λιγότερο που μπορούμε να χαλάσουμε και οικονομικά. Εμένα, λοιπόν, αυτό το πράγμα με ιντριγκάρει στο να δω τι μπορώ να κάνω με αυτό».

ΠΗΓΗ: Κορίτσια για σπίτι

Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης