Ο Λευτέρης Λαζάρου δεν είχε ενημερωθεί από κάποιον αρμόδιο για την επ’ αόριστον αναβολή του τελικού του «Master Chef» και το έμαθε από συνάδελφο του yupiii.gr σε τηλεφωνική επικοινωνία.

«Δυστυχώς, από εσάς πληροφορούμαι μόλις τώρα αυτήν την τόσο δυσάρεστη εξέλιξη για το “Master Chef”, αφού ούτε από το κανάλι ούτε από την παραγωγή έχουμε ενημερωθεί» ήταν τα πρώτα σχόλια του γνωστού σεφ και κριτή του επιτυχημένου reality μαγειρικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τι να πω; Θλίβομαι και στενοχωριέμαι πολύ, γιατί κουραστήκαμε και πιστεύω πως όλοι μας δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Με το να μη μεταδοθεί ο τελικός, καταστρέφεται το παιχνίδι. Αφού το θέλουν λοιπόν, ας το καταστρέψουν! Όμως είναι κρίμα… Από την άλλη, και οι τεχνικοί είναι άνθρωποι, οικογενειάρχες με υποχρεώσεις, όπως όλοι μας. Γιατί να δουλέψουν τζάμπα; Όλοι απλήρωτοι είμαστε, άλλωστε. Είναι γνωστά αυτά… Δεν ξέρω τι άλλο να σας πω. Από τη μία οι εργαζόμενοι πρέπει να πληρωθούν για τη δουλειά τους, αλλά και ο κόσμος θέλει να δει τον νικητή που τόσο περίμενε. Πού ακούστηκε παιχνίδι χωρίς νικητή; Αυτά δεν έχουν ξαναγίνει».

ΠΗΓΗ: yupiii.gr

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης