Το INFE Greece, το σωματείο μελών των οργανωμένων φαν της Eurovision, μας στέλνει ευχάριστα νέα από τη Σουηδία. Οι Κoza Mostra και ο Αγάθωνας έχουν γίνει ιδιαίτερα αγαπητοί από το κοινό που βρίσκεται στο Μάλμε και δεν σταματούν να φωτογραφίζονται και να δέχονται τα συγχαρητήρια των ξένων δημοσιογράφων και φαν από όλη την Ευρώπη, που, μετά την πρώτη πρόβα με τα ρούχα του ημιτελικού, διακρίνουν στο δικό μας τραγούδι κέφι, δροσιά τσαμπουκά και πέντε δροσερά παιδιά, με την αμέριστη συμβολή του ρεμπέτη Αγάθωνα. Μία ομάδα Ελλήνων που δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να ξεσηκώσει «μουσικά» την Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ψηφοφορίες στα press center έχουν ξεκινήσει και η Ελλάδα φιγουράρει σε υψηλή θέση για τον τελικό, και συγκεκριμένα στην τρίτη, όπως διακρίνουμε στη φωτογραφία που μας έστειλε ο πρόεδρος του INFE, κ. Χρήστος Ζαφειρίδης.

Όπως δηλώνει ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ελληνικού σωματείου κ. Μάκης Χαραλαμπόπουλος, αναμένουμε αυτή η προτίμηση των ξένων δημοσιογράφων να μεταφραστεί και σε ψήφους την ερχόμενη Πέμπτη το βράδυ από όλους τους Ευρωπαίους τηλεθεατές, για να μας στείλουν στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. «Φύγαμε για την πρόκριση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης