Για αντιγραφή ενός σχεδίου της κατηγορεί γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων τη Reese Witherspoon και κατέθεσε μήνυση εναντίον της.

Ας πάρουμε τα πράγματα απ’την αρχή. Η διάσημη ηθοποιός είναι ιδιοκτήτρια του brand «Draper James» και κυκλοφόρησε μία τσάντα tote που έχει στο μπροστινό της μέρος ένα καλλιγραφικό γράμμα D στο κέντρο ενός λουλουδιού. Η σχεδιάστρια Jordann Weingartner του οίκου κοσμημάτων «I love Jewelry» υποστηρίζει ότι η Reese Witherspoon αντέγραψε το σχέδιό της από τη συλλογή Magnolia του 2008.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια δήλωσε πως: «Το συγκεκριμένο λουλούδι δεν είναι ένα κλασσικό σχέδιο μανόλιας, αλλά η δική της καλλιτεχνική εκδοχή. Ο σχεδιασμός του δεν θυμίζει σχεδόν σε τίποτα το γνωστό λουλούδι. Πέραν αυτού η συλλογή μετονομάστηκε με το ίδιον τρόπο από τη Reese, η οποία γνώριζε πολύ καλά τη συλλογή των κοσμημάτων μου καθώς της είχα στείλει δώρο ένα περιδέραιο».

Παράλληλα, η σχεδιάστρια τονίζει ότι η ηθοποιός αγνόησε τις προσπάθειές της για τη διευθέτηση της υπόθεσης εξωδικαστικά, με αποτέλεσμα να προβεί στην νομική οδό. Η υπόθεση έχει κατατεθεί στο ομοσπονδιακό δικαστήριο στο West Palm Beach.

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης