Ο Chester Bennington, ο τραγουδιστής της nu metal μπάντας, Linkin Park με τις πλατινένιες πωλήσεις έθεσε χθες τέρμα στη ζωή του, στο σπίτι του στο Λος Άντζελες σε ηλικία 41 ετών.

Ο Μπράιαν Ελίας, επικεφαλής επιχειρήσεων της ιατροδικαστικής υπηρεσίας του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε τον θάνατο του Chester Bennington στην κατοικία του, στο προάστιο Πάλος Βέρδες και δήλωσε ότι ερευνάται η πιθανότητα αυτοκτονίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Chester Bennington βρέθηκε κρεμασμένος στις 20 Ιουλίου, την ημέρα που ο τραγουδιστής των Soundgarden και Audioslave, Chris Cornell, με τον οποίο συνδεόταν με στενή φιλία θα γινόταν 53 ετών. Ο Κρις Κορνέλ αυτοκτόνησε με τον ίδιο τρόπο τον περασμένο Μάιο. Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν πρόκειται για σύμπτωση.

Οι δύο ροκ σταρ συνδέονταν με στενή φιλία και αντιμετώπιζαν παρόμοια προβλήματα. Ο Chester Bennington πάλευε με την κατάθλιψη, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Το γράμμα του Bennington στον μέντορα του, λίγες ημέρες μετά την αυτοκτονία του τραγουδιστή των Soundgarden
Η χαρακτηριστική και διαπεραστική φωνή του Chester των Linkin Park σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά που μεγάλωσε μαζί του.

Μουσικοί και ηθοποιοί με μηνύματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θρηνούν για τον θάνατο του Chester Bennington, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στους συγγενείς και τους φίλους του και διαδίδουν μηνύματα ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης