Ο ‘Ερικ Τραμπ, ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, αιφνιδίασε τους πάντες όταν εμφανίστηκε χθες στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ όπου ο φίλος του, ο ραδιοφωνικός παρουσιαστής και DJ ‘Ελβις Ντουράν, λάμβανε ένα αστέρι.

Ο 34χρονος επιχειρηματίας και πρώην προσωπικότητα τηλεριάλιτι μαζί με τη σύζυγό του Λάρα καταχειροκρότησαν τον επί μακρόν φίλο τους, τον οποίο γνώρισαν στη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια της τελετής στην οποία έγιναν τα αποκαλυπτήρια του αστεριού του Ντουράν, του οποίου η καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή συγκαταλέγεται σε αυτές που έχουν τη μεγαλύτερη ακροαματικότητα στις ΗΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι χρόνια φίλος με τον ‘Ερικ και τη Λάρα Τραμπ, πολύ πριν ο μεγιστάνας των ακινήτων αρχίσει την εκστρατεία του για την προεδρία των ΗΠΑ», είπε ο Ντουράν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έχοντας επίσης δίπλα του τον Κρις Μάρτιν, τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Coldplay.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ‘Ερικ Τραμπ δεν πήρε τον λόγο κατά τη διάρκεια της τελετής αλλά στο τέλος έγραψε στο Twitter ένα «συγχαρητήριο μήνυμα» προς τον φίλο του «για το αστέρι που σου άξιζε. Έχεις ένα ταλέντο και μια προσωπικότητα που είναι απίστευτα!».

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης