H Kirstie Alley σε πρόσφατη συνέντευξή της στη γνωστή παρουσιάστρια Barbara Walters, μοιράστηκε το συγκλονιστικό μυστικό που έκρυβε μέσα της 23 ολόκληρα χρόνια. Γνωστή για το γεγονός ότι δεν μασάει τα λόγια της, η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο συμπρωταγωνιστής της στην επιτυχημένη ταινία “Κοίτα ποιος μιλάει” John Travolta είναι η «μεγαλύτερη αγάπη» της ζωής της.

Η Alley, η οποία σήμερα συμμετέχει στο γνωστό show «Dancing With the Stars», παραδέχτηκε ότι ερωτεύτηκε σφόδρα τον Travolta κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας του 1989, αλλά αντιστάθηκε στον πειρασμό επειδή ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Parker Stevenson . “Πιστέψτε με, πάλεψα σκληρά για να μην τρέξω και παντρευτώ τον John» δήλωσε η ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν η Walters ρώτησε γιατί δεν άφησε τον πρώην σύζυγό της, η Alley απάντησε, « Αισθάνομαι πως όταν παντρεύεσαι με κάποιον υποτίθεται ότι πρέπει να εργαστείς σκληρά για να κάνεις τη σχέση να λειτουργήσει.”

Με τα χρόνια, η Alley και ο Τραβόλτα παραμένουν πολύ στενοί φίλοι και εν μέρει αυτό οφείλεται και στην αμοιβαία πίστη τους στη Σαηεντολογία.

Eπιμέλεια: Μαρία Σινιώρη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης