Μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα παιδιά ο Σάκης Ρουβάς παντρεύτηκε την Κάτια Ζυγούλη στην έπαυλη του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμου.

Το σκηνικό ήταν glamour και μεγαλειώδες. Μια συμφωνική ορχήστρα 30 οργάνων «έντυνε» μουσικά την εκδήλωση, ενώ η νύφη καθώς ερχόταν στο εκκλησάκι από το δωμάτιο που ετοιμαζόταν είχε μαζί της τέσσερα κορίτσια ντυμένα στα λευκά, τα οποία έπαιζαν κομμάτια του Μπαχ με τρία βιολιά και ένα φλάουτο, ενώ ο πατέρας της, Νίκος, την παρέδωσε στον γαμπρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κοστούμι του γαμπρού επιμελήθηκε ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος, ενώ το νυφικό της Κάτιας έφερε την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη.


Η ώρα της σέλφι για Λιάγκα, Κωστόπουλο, Ηλεία, Κοκκότο, Γεωργαντά και Ρέμο


Το ευτυχισμένο ζευγάρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ο χορός της νύφης με τα παρανυμφάκια


Οι σέλφι είχαν την τιμητική τους


Ο Σάκης χορεύει με τον γιο του


Η Ρούλα με τον Σάκη


Το ζευγάρι στην πίστα


Όλοι ήθελαν μια φωτογραφία με τον Σάκη


Το εντυπωσιακό stage



Οι καλεσμένοι πολλοί και λαμπεροί, ανάμεσά τους, ο Άδωνις Γεωργιάδης με την Ευγενία Μανωλίδου, ο Νίκος Χατζηνικολάου με την Κρίστη Τσολακάκη, η Ελεονώρα Μελέτη με τον Θοδωρή Μαροσούλη, η Δούκισσα Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, η Ρούλα Κορομηλά, η Έλενα Παπαρίζου με τον Ανδρέα Καψάλη, ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ και τη Φώφη Γεννηματά μετά του προσφάτως ταλαιπωρημένου συζύγου για την αργομισθία στο “Ε. Ντυνάν”.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με την Ευγενία Μανωλίδου

Η Δούκισσα Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Η Φώφη Γεννηματά μετά του συζύγου

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη

Ο Γιώργος Μαζωνάκης

Η Ελένη Μενεγάκη με τον αδερφό της


Η Έλενα Παπαρίζου με τον Ανδρέα Καψάλη

Ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου με τη σύζυγό του

Ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε στα social media μια επίσημη φωτογραφία από το μυστήριο που δείχνει το ζευγάρι με τα τέσσερα παιδιά και τον κ. Βαρδή και την κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Ο γαμπρός και η νύφη έκαναν από ένα post στο Instagram λίγο πριν το μυστήριο.

Στο γάμο φυσικά και η Ευγενία Μανωλίδου. Είναι τόση η φιλαρέσκεια της Μαέστρου που πόσταρε ακόμη και το φόρεμα που θα έβαζε στο γάμο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης