Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε ο Σπύρος Θεοδόσης και η οικογένεια του. Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πώς λίγο έλειψε να πιστέψουν τους ισχυρισμούς των δραστών, που είπαν ένα σωρό ψέματα ώστε να αποσπάσουν από τη μητέρα και τον πατέρα του, το ποσό των 20.000 ευρώ.

Πηγαίνοντας ο Σπύρος Θεοδόσης στο σπίτι του για να τη δει, αφού θα εγχειριζόταν σε μερικές μέρες, λόγω ενός προβλήματος με την καρδιά της, ήρθε αντιμέτωπος με ένα μεγάλο σοκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ηθοποιός στην «Εspresso» ο άντρας που τηλεφώνησε στη μητέρα του με σκοπό να την εξαπατήσει, της συστήθηκε ως δικηγόρος που μεσολαβεί για να μην κλείσουν τον γιο της φυλακή που προκάλεσε σοβαρό τροχαίο με θάνατο.

«Βλέπω την αδελφή μου σχεδόν λιπόθυμη στον κήπο μας , τον πατέρα μου να κρατάει το βιβλιάριο καταθέσεων κάνοντάς της αέρα και όλη τη γειτονιά της Κυψέλης μαζεμένη γύρω τους. Τρέχω πανικόβλητος κοντά της κι εκείνη με κλάματα με ρωτάει πως έγινε το δυστύχημα. Δεν καταλαβαίνω τι μου λέει, την προσπερνώ, μπαίνω μέσα και βρίσκω τη μητέρα μου στο κρεβάτι να κλαίει σπαρακτικά για το κακό που μας βρήκε. Έπαθα σοκ κι εγώ κι ακόμη περισσότερο εκείνη που με είδε. Τρόμαξα να την ηρεμήσω και κάλεσα τον γιατρό της να έρθει εσπευσμένα καθώς η υγεία της είναι επιβαρυμένη» εξήγησε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης