Ένα παιδικό παραμύθι, βασισμένο ουσιαστικά στη σχέση της με την κόρη της Ισμήνη ολοκλήρωσε πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Κορινθίου.

Η αγαπημένη ηθοποιός και τώρα πια συγγραφέας μίλησε στην «Espresso της Κυριακής» για το νέο εγχείρημά της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι υπερβολικά όμορφο το συναίσθημα να ολοκληρώνεις ένα παραμύθι. Μου βγήκε αβίαστα. Το έγραψα μέσα σε δύο ημέρες» ομολογεί η Μαρία Κορινθίου και δεν κρύβει ότι δεν αποκλείεται ακόμη και να αποτελέσει της αρχή μιας σειράς παραμυθιών, αφού είναι εξ ολοκλήρου εμπειρικά δοσμένο και βασίζεται στη σχέση που έχει με την κόρη της.

Η ίδια εξηγεί: «Θα μπορούσα να γράψω άλλα τόσα. Ουσιαστικά το συγκεκριμένο παραμύθι βγήκε μέσα από την καθημερινότητά μας με την Ισμήνη. Οι διάλογοι που εμπεριέχονται στο παραμύθι βασίζονται ουσιαστικά στους διαλόγους που έχω κάνει με το παιδί μου. Περιλαμβάνει καταστάσεις που ζω με την κόρη μου» εξομολογείται η ταλαντούχα ηθοποιός.

Η ίδια θεωρεί ότι δεν υπάρχει ομορφότερο συναίσθημα από το να δημιουργείς ένα βιβλίο για παιδιά. Η σχέση με την κόρη της είναι μοναδική. Αλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι από τους πρώτους μήνες της ζωής της, αφιερώθηκε ουσιαστικά στη μικρή Ισμήνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης