H Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον αέρα και το στιλ μίας ντίβας, και με ένα κορμί που θα ήθελαν πολλές γυναίκες να έχουν στην ηλικία της, απαθανατίστηκε από το φακό του «You» κατά την απόδραση της σε θέρετρο του Σουνίου, όπου αποκάλυψε τι κάνει το καλοκαίρι για να έχει άψογο δέρμα και μαλλιά.

1. Για να απομακρύνεις την άμμο που κόλλησε πάνω σου ρίξε ταλκ. Θα απορροφήσει την υγρασία και το θαλασσινό νερό και η άμμος θα φύγει εύκολα από το δέρμα σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. Για να μην λαδώσουν τα μαλλιά σου, λούσου με ξηρό σαμπουάν και πέσε για ύπνο. Σε περίπτωση που ιδρώσει το κεφάλι σου, το σαμπουάν θα απορροφήσει την υγρασία και δεν θα ξυπνήσεις με λαδωμένα μαλλιά.

3. Για να απαλύνεις τον πόνο από τα ηλιακά εγκαύματα,φτιάξε παγάκια από αλόη. Βάζοντάς στην κατάψυξη μια παγοκύστη με gel από αλόη θα έχεις ανά πάσα στιγμή το «γιατρικό» που θα καταπραΰνει και θα ενυδατώσει το δέρμα σου σε περίπτωση καψίματος από τον ήλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

4. Πες «αντίο» στους ερεθισμούς στην περιοχή του μπικίνι. Βάλε μερικά σακουλάκια χαμομήλι σε ζεστό νερό και άφησέ τα να κρυώσουν για 15-20 λεπτά στο ψυγείο.

5. Ανακάτεψε μαγειρική σόδα και νερό για να αφαιρέσεις από το δέρμα σου τυχόν λάθη από την εφαρμογή του self tan.

Πηγή: govastileto.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης