Επίσημη πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ στο θέατρο Μικρό Γκλόρια η παράσταση «Faith» σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη και με τη Ζέτα Δούκα και τον Παναγιώτη Μπουγιούρη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Στην πρεμιέρα βρέθηκαν αρκετοί επώνυμοι ανάμεσά τους η Μαρία Κορινθίου και ο Αλέκος Συσσοβίτης ενώ εκεί ήταν και ο σύντροφος της Ζέτας Δούκα, Μιχάλης Χατζηαντωνάς, ο οποίος βρίσκεται πάντα αθόρυβα στο πλευρό της ηθοποιού και την στηρίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγα λόγια για το έργο:
O Κεν και η Λίζα, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης ανακαλύπτουν πως η σχέση τους βρίσκεται σε αδιέξοδο και αναμεσά τους υπάρχουν μυστικά και ψέματα. Εκείνη συντηρητική Νεουορκέζα ψυχοθεραπεύτρια αφοσιωμένη στη σχέση τους κι εκείνος μποέμ κινηματογραφιστής…Όταν έρχεται η πρώτη αποκάλυψη, η ρωγμή είναι καταλυτική. Πώς εκείνος θα καταφέρει να επουλώσει τις πληγές και να ξανακερδίσει την χαμένη εμπιστοσύνη της; Και τι μπορεί να συμβεί αν κριτής σε αυτή τη «μάχη» γίνει μια κάμερα που θα τους παρακολουθεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο; Ένα παιχνίδι όπου ο έρωτας δείχνει αγεφύρωτος, αλλά η αληθινή αγάπη γέφυρα που στο τέλος θα ενώσει τις ψυχές τους.

Δείτε περισσότερα στο GovaStileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης