Η κορυφαία αμερικανική εταιρία υγρών αναπλήρωσης, Baker White Inc., συνεργάζεται με την El Greco για ένα αποτέλεσμα… πλατίνα! Γνωρίστε τις απόλυτες μοναδικές γεύσεις (καπνικές, φρουτώδεις και γλυκές) της σειράς El Greco Platinum που χαρίζουν απόλυτη ποιότητα και αποδίδουν εξαιρετικά έναν πλούσιο και μεστό ατμό! Από την πρώτη ρουφηξιά θα αφεθείτε στην πλούσια υφή της γεύσης τους και τη μοναδική ισορροπία των στοιχείων που δένονται αρμονικά μεταξύ τους, αφήνοντας μία ζεστή ή δροσερή επίγευση, κάνοντας την απόλαυση να διαρκεί περισσότερο!

Πιστοποιημένα όπως κι οι υπόλοιπες σειρές El Greco από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το Πανεπιστήμιο Κρήτης, παράγονται στην Αμερική από την Baker White Inc.σε συνθήκες ISO 6 Cleanroom και συσκευάζονται στην Ελλάδα, διασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα και οικονομική τιμή. Οι πρώτες ύλες (νικοτίνη, προπυλενογλυκόλη και φυτική γλυκερίνη) είναι φαρμακευτικής ποιότητας (USP/EP), ενώ τα αρώματα και οι γεύσεις είναι πιστοποιημένα για χρήση σε τρόφιμα (FEMA/GRAS). Αναγνωρίστε τα από την υπέροχη συσκευασία με χαρακτηριστικό ασημί και μωβ χρώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γνωρίστε τη σειρά Platinum εδώ http://www.alterego.gr/e-shop/e-liquid/elgrecoplatinum.html


Προτιμάτε τα υγρά αναπλήρωσης με High VG ώστε να επιτυγχάνετε πλούσια παραγωγή ατμού; Η πλατινένια σειρά της απόλαυσης βγαίνει ειδικά για εσάς σε 4 απολαυστικές γεύσεις. Επιλέξτε την περιεκτικότητα σε νικοτίνη που προτιμάτε (0%, 0,3%, 0,6% ή 1,2%) και προμηθευτείτε τα από 6,90 ευρώ.

Aromatic Tobacco – High VG – El Greco Platinum

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Aromatic Tobacco είναι ένας συνδυασμός πλούσιων, γήινων, γλυκών και ελαφρά πικάντικων αρωμάτων, μία σίγουρη αποπλάνηση για τους εραστές του αρωματικού καπνού! Δοκιμάστε το και είναι σίγουρο ότι αυτό το υγρό αναπλήρωσης θα σας χαρίσει δυνατές απολαύσεις!

 Creme Brule – High VG – El Greco Platinum

Μονομαχία… γεύσης! Καμένη ζάχαρη, κρέμα, γάλα και βανίλια μάχονται για να κερδίσουν τον ουρανίσκο σας και, αφού δεν μπορεί να υπάρξει νικητής, στο τέλος συμμαχούν για να σας κατακτήσουν! Απλά ακαταμάχητο!

Original Tobacco – High VG – El Greco Platinum


Ζήστε την αυθεντικότητα ενός έντονα καπνικού υγρού με ελαφρά γλυκές και ξυλώδεις νότες που θυμίζουν πούρο και σαγηνευτικό κρεμώδες τελείωμα! Αν είστε από αυτούς που θέλουν μία ξεκάθαρη καπνική γεύση από το ηλεκτρονικό τους τσιγάρο, με ανώτερη ποιότητα και μοναδική απόδοση τότε επιλέξτε το και θα γίνετε οι πιστοί οπαδοί του!

 Red Mania – High VG – El Greco Platinum


Πιάστε… κόκκινο και ετοιμαστείτε για μία δυνατή ρουφηξιά και μία γερή δόση απόλαυσης που θα σας γίνει μανία! Γεύση ζουμερού γλυκόξινου καρπουζιού με ένα ελαφρύ πασπάλισμα ζάχαρης που σας φτιάχνει τη διάθεση και ξεσηκώνει το πάθος!

Προμηθευτείτε τις παραπάνω γεύσεις από το ηλεκτρονικό κατάστημα της altereGo εδώ http://www.alterego.gr/e-shop/e-liquid/elgrecoplatinum-highvg.html

Τα υγρά αναπλήρωσης της alter eGo

Η εταιρία alter eGo συμμετέχει στο πληρέστερο και πλέον εμπεριστατωμένο παγκοσμίως, πρόγραμμα ελέγχου και πιστοποίησης των υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου, από τα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Κρήτης. Με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό εξασφαλίζεται η διαχρονική παροχή ασφαλών υγρών για το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα 75 διαφορετικών υπέροχων γεύσεων, σε διάφορα επίπεδα νικοτίνης, αναλόγως των προτιμήσεων σας, ώστε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό στιλ απόλαυσης.

Γνωρίστε και τις 75 γεύσεις εδώ http://www.alterego.gr/e-shop/e-liquid.html

Συνδυάστε τα υγρά αναπλήρωσης El Greco Platinum με το Α7 της altereGo

Απολαύστε τις γεύσεις χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό τσιγάρο Α7, την πιο καλοσχεδιασμένη, αποδοτική, κομψή, μικρού μεγέθους και άρα διακριτική, συσκευή που είδατε ποτέ στον χώρο του ατμίσματος! Τώρα, το Α7 βγαίνει σε πέντε χρώματα ώστε να ταιριάζει με το προσωπικό σας στυλ: Μαύρο, Ασημί, Sky Blue, Cherry Red, και Magic Blue.

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής τόσο όσον αφορά τη μπαταρία όσο και τη λειτουργία του ατμοποιητή, καλύπτει όλες τις απαιτήσεις και καθίσταται ως η ιδανική επιλογή για κάθε καπνιστή που θέλει να περάσει στον κόσμο του ηλεκτρονικού τσιγάρου!

Με πανίσχυρη μπαταρία 1100mAh, το ύψους μόλις 11 εκατοστών και διαμέτρου 1,8, πανέμορφο ηλεκτρονικό τσιγάρο υπόσχεται να αποτελέσει το πιο βολικό αλλά και διαρκές αξεσουάρ σας για όλα τα μέρη και όλες τις στιγμές της ημέρας!

http://www.alterego.gr/e-shop/alter-ego-a7-1100mah.htm

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης