Η JYSK γιορτάζει τα 37α γενέθλιά της με απίστευτες προσφορές μέχρι και 67%!

Επισκεφτείτε σήμερα ένα κατάστημα JYSK ή κάντε τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας www.jysk.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά το φυλλάδιο προσφορών της JYSK με τις προσφορές

Όταν στις 2 Απριλίου του 1979 ο Lars Larsen άνοιγε το πρώτο κατάστημα JYSK στο Aarhus της Δανίας σίγουρα δεν φανταζόταν ότι μετά από 37 χρόνια η JYSK θα ήταν μια διεθνής αλυσίδα με πάνω από 2300 καταστήματα με είδη για το σπίτι και παρουσία σε 41 χώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To πρώτο κατάστημα της JYSK

Με πολύ δουλειά, ρίσκο, επιχειρηματικό πνεύμα αλλά πάνω από όλα πίστη και όραμα ο Larsen κατάφερε να βγάλει τη JYSK από τα όρια της Δανίας και να την κάνει μια παγκόσμια εταιρεία. Το 1984 η Γερμανία έγινε η δεύτερη χώρα που απέκτησε κατάστημα JYSK και από τότε η εταιρεία δεν σταμάτησε να επεκτείνεται και να μεγαλώνει. Ο Δανός επιχειρηματίας, σε μια πρωτοποριακή για την εποχή κίνηση, δεν δίστασε να διαφημίσει ο ίδιος την JYSK στην Δανέζικη τηλεόραση το 1988 κι αυτό τον έκανε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στη Δανία. Από τότε το όνομά του είναι συνυφασμένο με την έννοια της προσφοράς καθώς οι πελάτες της JYSΚ μπορούσαν πάντα να βρουν μεγάλες προσφορές στα καταστήματά της.

Δείτε interactive την ιστορία της JYSK

Το 2004 ο Lars Larsen εξέδωσε την αυτοβιογραφία του, την τύπωσε σε 2.4 εκατομμύρια αντίτυπα και την μοίρασε σε όλα τα νοικοκυριά της Δανίας. Το εκπληκτικό success story του Larsen είναι διαθέσιμο και σε e-book.

Διαβάστε την αυτοβιογραφία του Lars Larsen

Τα προϊόντα ύπνου (παπλώματα, μαξιλάρια, στρώματα) ήταν και παραμένει ο τομέας εξειδίκευσης της JYSK. Όμως σήμερα o πελάτης της JYSK μπορεί να βρει στα καταστήματά της τα πάντα για το σπίτι. Έπιπλα για το σπίτι και τον κήπο, λευκά είδη, διακοσμητικά και φυσικά προϊόντα ύπνου σε εξαιρετική ποιότητα, Σκανδιναβικό design και πάντα με μια σπουδαία προσφορά είναι διαθέσιμα σε εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και από τον Σεπτέμβριο του 2015 πλέον και στην Ελλάδα.

Δείτε στον χάρτη τα 4 καταστήματα της JYSK στην Ελλάδα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης