Σειρά παραβάσεων διαπίστωσαν επιθεωρητές του Γραφείου Αλιείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, καθώς και στελεχών του Β΄ Λιμενικού Τμήματος Κερατσινίου κατά τη διάρκεια ελέγχων στην Ιχθυόσκαλα.

Ειδικότερα βεβαιώθηκαν:
 
-Μία αλιευτική παράβαση κατά κυβερνήτη Α/Κ σκάφους, διότι είχε αλιεύσει εκατόν πενήντα ένα κιλά και ενενήντα γραμμάρια (151,90) μπακαλιάρους, υπολειπομένων διαστάσεων, 15-17εκ. αντί του προβλεπόμενου 20εκ. Κατά του ανωτέρω Κυβερνήτη θα κινηθεί και διαδικασία ποινικών κυρώσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Μια αγορανομική παράβαση κατά ναυτικής εταιρείας, διότι στο δελτίο αποστολής δεν αναγραφόταν η επιστημονική-εμπορική ονομασία των αλιευμάτων, καθώς και η ζώνη αλίευσης. Επίσης, βεβαιώθηκε μία (01) αγορανομική παράβαση για εμπορία μπακαλιάρων, υπολειπομένων διαστάσεων, 15-17εκ. αντί του προβλεπόμενου 20εκ.

-Μία αγορανομική παράβαση κατά ιχθυοπαραγωγών, διότι στο δελτίο αποστολής δεν αναγραφόταν η επιστημονική-εμπορική ονομασία των αλιευμάτων.

-Μία αγορανομική παράβαση κατά αλιέα, διότι στο δελτίο αποστολής δεν αναγραφόταν η επιστημονική-εμπορική ονομασία των αλιευμάτων, καθώς και η ζώνη αλίευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Μία αγορανομική παράβαση κατά ιχθυεμπόρου, διότι στο δελτίο αποστολής δεν αναγραφόταν η επιστημονική-εμπορική ονομασία των αλιευμάτων, καθώς και η ζώνη αλίευσης.

-Μια αγορανομική παράβαση κατά ιχθυοπαραγωγού, διότι στο δελτίο αποστολής δεν αναγραφόταν η επιστημονική-εμπορική ονομασία των αλιευμάτων.

-Μία αγορανομική παράβαση κατά αλιέα, διότι στο δελτίο αποστολής δεν αναγραφόταν η επιστημονική-εμπορική ονομασία των αλιευμάτων.

-Μία αγορανομική παράβαση κατά ναυτικής εταιρείας, διότι στο δελτίο αποστολής δεν αναγραφόταν η επιστημονική-εμπορική ονομασία των αλιευμάτων.

Το συνολικό βάρος των κατασχεθέντων αλιευμάτων των εκατόν πενήντα ενός κιλών και ενενήντα γραμμαρίων του είδους μπακαλιάρος (MERLUCCIOUS MERLUCCIOUS), πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης