Νέα στοιχεία-φωτιά έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» για τα έργα και της ημέρες του ζεύγους των δικαστών Γιώργου Αποστολάκη και Θώμης Πατρώνα.

Μια περίεργη δίκη αλλά και μια μαρτυρία πρώην κρατούμενου «δείχνουν» τον δικαστή που έριξε ισόβια στον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης θα παρουσιαστεί ρεπορτάζ για τις αιτίες που προκάλεσαν τον θάνατο του 19χρονου Νίκου Μπερδέ σε αγώνες στον χώρο του πρώην αερολιμένα Αθηνών στο Ελληνικό το περασμένο Σάββατο.

Τα ερωτήματα ως προς τις συνθήκες που έγινε το ατύχημα είναι πολλά. Επίσης θα προβληθεί βίντεο αλλά και μαρτυρία για το τι συνέβη ακριβώς κατά τη μοιραία εκκίνηση.

Η εκπομπή μεταδίδεται από το EXTRA 3 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παράλληλα το ASTRA TV θα την μεταδίδει στη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα. Eπίσης η εκπομπή προβάλλεται μέσω του OTE TV σε όλη την Ελλάδα αλλά και από το διαδίκτυο, μέσω του zougla.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρόποι επικοινωνίας:

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή και μέσω της Τηλεόρασης της Ζούγκλας πατώντας εδώ, ενώ όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και να συμμετέχετε στις εκπομπές «Ζούγκλα» και «Κίτρινος Τύπος», μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 211 5550 500 ή να στείλετε e-mail στο kitrinostypos@zougla.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης