Στο κλαμπ των παντρεμένων ανήκει πλέον ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Ο γνωστός δημοσιογράφος την Πέμπτη παρουσία πολύ κοντινών του ανθρώπων παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία Δήμου στο δημαρχείο του Μαραθώνα από τον Ηλία Ψινάκη.

Ο Στέφανος και η Μαρία είναι μαζί δύο χρόνια και μάλιστα περιμένουν το πρώτο τους παιδί που όπως αποκάλυψαν θα είναι κοριτσάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν ωστόσο το ζευγάρι υπογράψει αιώνιους όρκους αγάπης συνέβη ένα ευτράπελο, με τον γαμπρό να στήνει τη νύφη, ενώ ως γνωστόν πάντα συμβαίνει το αντίθετο.

Κι αυτό γιατί ο γαμπρός στη διαδρομή του από την Αθήνα στον Μαραθώνα δεν προέβλεψε τις καθυστερήσεις στο οδικό δίκτυο.

Έτσι έχοντας μπλεχτεί στην κίνηση, η νύφη πήγε πρώτη στο δημαρχείο και περίμενε καρτερικά τον συνεργάτη της Χριστίνας Λαμπίρη στην πρωινή εκπομπή του «Ε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο η ώρα περνούσε ολοένα και μεγάλωνε… η γλυκιά καζούρα στη νύφη τόσο από τους προσωπικούς φίλους του Στέφανου όσο και από το δικό της περιβάλλον, μέχρι που μετά από 45 περίπου λεπτά εμφανίστηκε το αυτοκίνητο που τον μετέφερε.

Ο οδηγός δεν σταματούσε να πατάει συνεχόμενα την κόρνα και ο γαμπρός γνωρίζοντας τι είχε συμβεί, έδειχνε φανερά αμήχανος.

Όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο έπεσε στην αγκαλιά της Μαρίας και το φιλί τους έφερε τα πρώτα χαμόγελα συγκίνησης και το χειροκρότημα των ελάχιστων καλεσμένων που παρευρέθηκαν πλημμύρισε τον χώρο του δημαρχείου.

Την παράσταση έκλεψε ο δήμαρχος του Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης όταν έφτασε τελευταίος και στην είσοδο του, είπε χαρακτηριστικά στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, «εσύ είσαι η νύφη;» και από εκείνη την στιγμή ένα μεγάλο πάρτι γάμου ξεκίνησε σε μια ατμόσφαιρα που τα είχε όλα.

Όπως είπαν και οι ίδιοι το «μεγάλο» γλέντι θα γίνει του χρόνου μαζί με τη βάφτιση στο αγαπημένο τους νησί, στην Αντίπαρο.

Η νύφη οφείλει να βάλει τα «δυο πόδια σε ένα παπούτσι» του γαμπρού και όπως όλα δείχνουν μετά από όλα αυτά, έχει πολλά… ευχάριστα “μαρτύρια” να περάσει ο δημοσιογράφος της καρδιάς της.





σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης