Πρεμιέρα κάνει για τη νέα μπασκετική σεζόν, η εκπομπή Pick & Roll του OTE TV, αύριο Τρίτη 11/10 (20.00, OTE SPORT 4HD), μία εβδομάδα πριν το πρώτο ντέρμπι των “αιωνίων” για τη νέα αγωνιστική περίοδο της Basket League (Δευτέρα 17/10, 19.00), που θα προβληθεί ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD στα κανάλια OTE SPORT.

Από φέτος, στο πλευρό του Βασίλη Σκουντή θα βρίσκεται ο Γιάννης Καλαμπόκης. Με θητεία σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Πανιώνιο, ο Έλληνας παίκτης θα σχολιάζει τις εξελίξεις και θα βοηθά το κοινό να καταλάβει πώς κρίθηκε το όποιο αποτέλεσμα, δίνοντας έμφαση στις τεχνικές περγαμηνές των ομάδων και των παικτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, το Pick & Roll θα παρουσιάσει αποκλειστική συνέντευξη του Αμαρέ Στανταμάιρ. Ο επί 14ετία NBAer επέλεξε φέτος να αγωνιστεί στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, ομάδα της οποίας είναι συνιδιοκτήτης. Θα τον ακούσουμε να εξηγεί τι χρειάζεται για να καθιερωθείς στο ΝΒΑ, να μιλά για τις εβραϊκές του ρίζες και τη λατρεία που έχει για την Ελλάδα.

Επίσης, θα δούμε:
• τον Έρικ Γκριν του Ολυμπιακού να μιλά για τη συνύπαρξη του με τον Βασίλη Σπανούλη
• τον Κέι Σι Ρίβερς να αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες από τη ζωή του δίπλα στον θείο του, Μπάιρον Ντίκινς και
• τον Μαλίκ Ντίξον να ενημερώνει για τις πτήσεις που ετοιμάζει φέτος με την ΑΕΚ.

Ο Κυριάκος Κουρουτσαβούρης θα προσφέρει στους συνδρομητές του OTE TV τη λίστα με τους 10 παίκτες που προστέθηκαν στο κλαμπ των 100 εκατομμυρίων δολαρίων, στην οποία πλέον έχουμε εκπροσώπηση ως χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώτος καλεσμένος της νέας σεζόν, θα είναι ο 34χρονος σμολ φόργουορντ της Δόξας Λευκάδας, Χρήστος Ταπούτος, ο οποίος θα ενημερώσει για όσα έγιναν φέτος στη νεοφώτιστη στην Basket League, Δόξα Λευκάδας και συνετέλεσαν στο να ξεκινήσει την πορεία της στην ελίτ των κατηγοριών, με νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Όλα αυτά, στην εκπομπή Pick & Roll με τον Βασίλη Σκουντή, την Τρίτη 11/10, στις 20.00, στο OTE SPORT 4HD.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης