Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Διονύσης Σχοινάς μιλάει για όλα. Δηλώνει ότι έπρεπε να αφήσει για λίγο την καριέρα του και να ασχοληθεί με την οικογένεια και το παιδί του, γι’ αυτό ‘χάθηκε’ ένα διάστημα. Αλλά δεν μετανιώνει για αυτή του την απόφαση.

«Η Καίτη ήταν πιο φτασμένη τότε και έπρεπε να κάτσω εγώ. Μου έκανε κακό στην καριέρα μου ο γάμος. Ήταν η δουλειά μας τέτοια που λείπαμε όλο το βράδυ. Αλλά δεν ήθελα το παιδί μου να μεγαλώσει μιλώντας ρουμάνικα, αλβανικά κτλ. Όχι πως έχω πρόβλημα με αυτά τα παιδιά, αλλά έπρεπε να μεγαλώσει με κάποιον από τους δυο γονείς. Έτσι αποφάσισα να κάτσω τρία χρόνια δίπλα στο παιδί μου. Τελικά δεν μου έκανε κακό, κάθε άλλο… Αυτή τη στιγμή τα πράγματα γύρισαν και δουλεύω εγώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην συνέχεια, ο Διονύσης Σχοινάς τονίζει στην εκπομπή Fthis για τις δύσκολες καταστάσεις:

«Δεν έχω λόγο να μην βλέπω αισιόδοξα τα πράγματα. Τα τελευταία χρόνια λέω Δόξα τον Θεό πολλές φορές για αυτά που έχω. […] Ο καταναλωτισμός ήταν μια μαγική εικόνα αλλά δεν είχαμε βάλει στο μυαλό μας ότι κάποια στιγμή θα μπουν κάποιοι στην χώρα μας και θα την λεηλατήσουν. Και στο τέλος εμείς την πληρώσαμε. »

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης