Το καλοκαίρι του 2013, θεωρώ ότι σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια νέα εποχή με μετατόπιση του ενδιαφέροντος, από τα πολλά international ακούσματα, στο ενδιαφέρον και την μαζική αποδοχή της Ελληνικής Dance σκηνής (με ξένο στίχο), που τόσο πολύ υπηρετούμε κι εμείς από το πόστο μας.

Είναι γεγονός, ότι η μουσική αυτή κατηγορία έχει πλέον εδραιωθεί στη συνείδηση του clubber, του ραδιοφωνικού ακροατή, του χομπίστα ή επαγγελματία Έλληνα DJ που ξεκινά πλέον το playlist compiling από αυτά τα κομμάτια και τις παραγωγές και μετά κοιτά πιθανά τι γίνεται σε παραπέρα γειτονιές…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελληνική Dance σκηνή είναι στα καλύτερα της και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα Σουηδικά πριόνια, τη Γαλλική House περασμένης δεκαετίας ή τη Ρουμάνικη σκηνή (που έξυπνα, μεθοδικά και εμπορικά μας προσπέρασε εδώ και χρόνια).

Ήρθε η ώρα μας … είναι το σημείο που αποκαλούμε … “The Moment” !

siras copy

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν έχω μπει στο μυαλό του DJ George Siras, αλλά ως ένας από τους σημαντικότερους πρεσβευτές της Ελληνικής all star DJ σκηνής, θεωρώ ότι μπορεί το inspiration vibe να προέρχεται και από αυτό!

Εδώ και 3 χρόνια ο George Siras δουλεύει μαζί με τον Νίκο Βουτούρα (Dimension X) στον τομέα της παραγωγής, με αρκετά remixes & track releases και προ υπάρχουσες επιτυχίες όπως το Call me, Satisfy My Love, Love Changes, We All Need Love και πιο πρόσφατα με το remix του Dino MFU feat. Slick BeatsOn Your Name και πλέον του νέου του κομματιού … The Moment!

Το κομμάτι κυμαίνεται στα γνώριμα μονοπάτια της Deep House σκηνής, που έφερε πάλι φανατικά τις γυναίκες on the dancefloor ! Στα φωνητικά συναντούμε μια «νέα» και φρέσκια φωνή, αυτή του Kacee η οποία με εντυπωσιακά φίλτρα, προσφέρει μια underground προσέγγιση!

Το κομμάτι, μπορεί να παίζει εύκολα Day & Night σε οποιοδήποτε DJ set, σε café, bar ή σε club! Άλλωστε όπως μας δήλωσε και ό ίδιος ο George Siras, στην αποκλειστική συνέντευξη του για το God is a DJ RadioshowΘέλω να κάνω κάτι που μπορεί να μην είναι απαραίτητα big dance track, ήθελα κάτι το οποίο μπορεί να το χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε DJ σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αυτός είναι ο στόχος μου. Δε προσπαθώ να κάνω κάτι για το κοινό που έχω ήδη… το χω ξανακάνει το να δημιουργήσω ένα dance track. Θέλω να προσεγγίσω ακόμα περισσότερους”.

&feature=youtu.be
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης