Γνωστή εταιρία παραγωγής καφέ έγινε χορηγός στο ταξίδι της Kelly Clarkson σε φτωχικά χωριά στο Peru με σκοπό τον την καταγραφή διαδικασίας παραγωγής του παραδοσιακού καφέ της χώρας. Η νεαρή τραγουδίστρια επισκέφθηκε τα χωράφια μαζί με τους ντόπιους, της εξήγησαν τις δύσκολες συνθήκες παραγωγής τους, ενώ η Kelly δεν σταμάτησε να ρωτά και να ενδιαφέρεται ούτε λεπτό. Μίλησε με όλους τους αγρότες και γνώρισε τις οικογένειές τους. Στη συνέχεια, συγκεντρώθηκαν όλοι στην πλατεία του χωριού και στη μέση βρίσκοντας η Kelly με τον κιθαρίστα της για να ψυχαγωγήσουν τις αγροτικές οικογένειες.

«Ήταν τόσο διασκεδαστικό επειδή δεν ήξερα τους αρέσουν τα τραγούδια μου. Εξάλλου, παρουσιάσαμε λίγα μόνο τραγούδια και τα παιδιά δεν σταματούσαν να χορεύουν. Ένιωθα σαν να βρίσκομαι σε ταινία. Χόρευα μαζί τους» λέει η Kelly στο περιοδικό People.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ήξερα ότι πολλοί από αυτούς δεν έχουν ρεύμα. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό πράγμα που έμαθα. Τα παιδιά πάνε κανονικά σχολείο. Ένιωσα και εγώ κομμάτι της διαφορετικότητας αυτής». Έπειτα, η Clarkson μίλησε για τις χορευτικές ικανότητες των παιδιών. «Δεν σταματούσαν να χορεύουν. Και εγώ δεν μπορούσα να ακολουθήσω τα βήματά τους. Δεν είμαι και η Beyonce. Έκαναν τις μικρές χαριτωμένες χορευτικές κινήσους τους, και επειδή δεν μπορούσα να τους ακολουθήσω, έκανα τα δικά μου»

Το ταξίδι της, μέρος της καμπάνιας Green Mountain Coffee’s Great Coffee, Good Vibes, Choose Fair Trade, αποτέλεσε μοναδική εμπειρία για την 31χρονη τραγουδίστρια, καθώς γνώρισε έναν άλλο πολιτισμό, έμαθε για τις ζωές τους και τραγούδησε μαζί τους.

Δείτε εδώ το video από το live της Clarkson και την επίσκεψή της στα χωράφια των ντόπιων:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης