Από τότε που πρωτοξεκίνησε να τραγουδάει ως frontman του βραβευμένου με Grammy και Brit Award, συγκροτήματος των Culture Club, ο Boy George κατάφερε να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα επάνω του με την εκκεντρική του εμφάνιση και να απενοχοποιήσει την ανδρογυνία μέσα από το «Νέο-Ρομαντικό κίνημα» που ξεκίνησε στις αρχές των 80’s στην Αγγλία!

Εν έτει 2013 ο Boy George εξακολουθεί να απασχολεί τα μέσα με όλα αυτά που τον απογείωσαν στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία και σαφώς με την εξαιρετική φωνή του αποδεικνύοντας πως πράγματι μπορεί να είναι… «ο βασιλιάς των πάντων»! Το νέο του τραγούδι με τίτλο “King of everything” εμφανίστηκε μέσα από ένα ερασιτεχνικό flash-back-video που μας παρουσιάζει, μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό, σημαντικές στιγμές της καριέρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σαφώς ο Boy George δεν θα μας αφήσει μόνο με ένα τραγούδι καθώς πρόσφατα ανακοίνωσε πως το “King of everything” είναι απλά το πρώτο του single μέσα από το ολοκαίνουριο album του “This is what I do” που αναμένεται στις 28 Οκτωβρίου!

Το video κλείνει με μια δήλωση του αείμνηστου Freddie Mercury όπου ομολογεί πως ο Boy George «έχει έρθει για να μείνει»!

Boy George – King of everything

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης