Η νεαρή καλλιτέχνιδα, Joanna Drigo, που τόσο έχουμε αγαπήσει μέσα από τραγούδια του debut album της “Κάποιες ώρες γεννιούνται τα όνειρα”, όπως “Ναρκισσιστής” και “Αλλεργία στις δεσμεύσεις” επιστρέφει με ολοκαίνουριο single, προπομπό για την δεύτερη δισκογραφική δουλειά της. Με σύμμαχό της τον φίλο και συνεργάτη της Βαγγέλη Μαρκαντώνη, η Joanna με αργά και σταθερά βήματα παραμένει κι εξελίσσεται στην ελληνική μουσική βιομηχανία με άπλετη αισιοδοξία κι όνειρα.

Το νέο της single φέρει τον τίτλο “Μην αλλάξεις ποτέ (Μπλε)”. Την μουσική και μέρος των στίχων έχει υπογράψει όπως είναι εύλογο ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης, ενώ το χεράκι τις στους στίχους βάζει και η Αγγελική Αντωνοπούλου. Το τραγούδι πραγματεύεται τις ανθρώπινες σχέσεις (ερωτικές κατά κύριο λόγο) που περνάνε κρίση, τα λάθη, τις συνειδητοποιήσεις και τις αλλαγές που φέρνει ή δεν φέρνει ο χρόνος. Πάντα με την ακουστική της κιθάρα, η Joanna Drigo μας παίρνει μαζί της σε αυτό που νιώθει και βγάζει προς τα έξω μέσα από τα τραγούδια της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο τραγούδι, όπως και πολλά άλλα, περιλαμβάνονται στον ολοκαίνουριο δίσκο της “Ζυγός στην καρδιά” και κυκλοφορεί από την Antelma Music.

Joanna Drigo – Μην αλλάξεις ποτέ (Μπλε)

Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης