Η Έλλη Κοκκίνου, οι REC, αλλά και ο Κώστας Καραφώτης παρευρέθηκαν στο Dream Stars party, προβαίνοντας σε δηλώσεις στην κάμερα του Fthis.

Η Έλλη Κοκκίνου σε δηλώσεις της, μίλησε για την περίοδο που διανύει το τελευταίο διάστημα, λέγοντας πως είναι πολύ πιεσμένη αυτόν τον καιρό, μιας και της είναι δύσκολο να συνδυάσει πολλές φορές την δουλειά της στον παιδικό σταθμό με το τραγούδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλάει ακόμα και για τα Μέσα που ασχολούνται με την προσωπική της ζωή, λέγοντας «Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Σ’ αρέσει δεν σ’ αρέσει το συνηθίζεις. Αφού δεν μπορείς να κάνεις κάτι απόλαυσέ το», ενώ το μόνο που θα την πείραζε είναι να βγουν φωτογραφίες του παιδιού της, από κει και πέρα δηλώνει πως δεν έχει να κρύψει κάτι, αλλιώς αν το επιθυμούσε θα καθόταν σπίτι της.

Ο Κώστας Καραφώτης μιλάει και για τη νέα του επιτυχία, με τίτλο «Πώς μου το ‘κανες αυτό», δείχνοντας φανερά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του τραγουδιού, αλλά και του video clip που κυκλοφόρησε και αυτό πρόσφατα.

Τέλος, ο Άρης, η Έλσα και ο Mike από τους Rec, μιλάνε για την αναδημιουργία του συγκροτήματος, λέγοντας «Είμαστε τελείως με νέο και φρέσκο αίμα, που νομίζω πως χρειαζόταν. Τον τελευταίο καιρό είχαμε παρατηρήσει μια έμπνευση που θα μας ωθήσει ακόμα πιο μπροστά, κάτι που έγινε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης