Ο Γιάννης Πλούταρχος στις πρόσφατες δηλώσεις που έδωσε στο tralala.gr και στη Σοφία Μπεκιάρη, μίλησε για τις επιδρομές που κάνει η εφορία στα νυχτερινά μαγαζιά. Τονίζει πως το δημόσιο οφείλει να κάνει την δουλειά του. Είπε:

«Νομίζω ότι είναι γενικά στις κοινωνίες των ανθρώπων, όχι μόνο στους καλλιτέχνες, αλλά παντού. Γιατί στις επιχειρήσεις τι γίνεται;;; Απλά θα πρέπει ο κόσμος να είναι πιο προσεκτικός και το δημόσιο βέβαια οφείλει να κάνει σωστά τη δουλειά του αλλά να μην πιέζει και τόσο άσχημα τις καταστάσεις, γιατί οι άνθρωποι έρχονται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ μιλάει και για την αδικία που νιώθει από τα ΜΜΕ:

«Στο μόνο που νιώθω αδικημένος είναι που πριν πάρουν μια άποψη από τον καλλιτέχνη βγάζουν μονόπλευρα την είδηση. Οποιαδήποτε είδηση βγει είναι μπροστά ο καλλιτέχνης, επειδή πουλάει και γίνεται όλο αυτό, λογικό βέβαια, γιατί αυτός είναι ο επώνυμος. Θα ήθελα λίγο προσοχή από εσάς, τα Μέσα Ενημέρωσης, να είστε λίγο πιο συγκρατημένοι. Θα ήθελα να προσθέσω και κάτι ακόμα που είναι πολύ σημαντικό “Και εσείς ζείτε από μας” και είναι πολύ σημαντικό αυτό που σου λέω. Δεν λέω να κρύβετε τίποτα, οτιδήποτε είναι αλήθεια να το βγάζετε διότι αυτός είναι κι ο λόγος της ενημέρωσης αλλά μην αδικείτε τους ανθρώπους γενικά και τις καταστάσεις, να βγάζετε τα πράγματα ως έχουν. Όλοι είμαστε ένα σύστημα που όλοι έχουμε ανάγκη ο ένας από τον άλλο μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό»

 
Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης