Ο Αλαφούζος έδωσε λεφτά στον Ολυμπιακό. Ανέκδοτο; Κάθε άλλο. Μιλάμε για γεγονός. Για κάτι που έχει συμβεί. Και δεν μπορεί κανείς να το διαγράψει. Να το ακυρώσει.

Είναι ποτέ δυνατόν ο ίδιος Αλαφούζος να έβαλε το χέρι στην τσέπη για να ενισχύσει οικονομικά τον Ολυμπιακό; Είναι. Είπαμε. Διεπράχθη. Όλα γίνονται στη ζωή. Όλα έχουν γίνει. Κι αυτά που σήμερα τα αποκλείουμε, αύριο τα βλέπουμε και τσιμπιόμαστε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλάμε για το μέλλον; Όχι, μιλάμε για γεγονός που έχει γίνει. Ο Αλαφούζος, μάλιστα, είχε ζητήσει να μείνει μυστική η οικονομική ενίσχυση στον Ολυμπιακό. Συνέβη σε μια άλλη εποχή που και τότε υπήρχε αντιπαλότητα.

Το θυμήθηκα και το καταγράφω, επειδή κάπου πήρε το μάτι μου, ότι η Μπάγερν είχε σώσει στο παρελθόν την Ντόρτμουντ από τη χρεοκοπία. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να της παίρνει τους καλύτερους παίκτες με άκομψους τρόπους, όμως όταν είχε πραγματική ανάγκη τη βοήθησε. Εριξε το ρευστό που εγγυήθηκε τη σωτηρία της.

Αυτό το καλό το βρήκε μπροστά της και η ίδια, αλλά και ολόκληρη η Μπουντεσλίγκα. Το γερμανικό πρωτάθλημα που είναι μακράν το πιο υγιές στην Ευρώπη. Πέρυσι 12 από τις 18 ομάδες παρουσίασαν κέρδη. Κι αυτό συνέβη γιατί στην ανάγκη υπάρχει βοήθεια στον συνέταιρο. Αντίπαλοι στο γήπεδο, συνέταιροι στη μπίζνα. Ετσι πάει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιος άνθρωπος του Ολυμπιακού, πασίγνωστος γαύρος, πήγε στο γραφείο του Αλαφούζου για να πάρει τα χρήματα, αποκαλύπτει με λεπτομέρειες ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης